Spring naar de navigatie


Nieuws

Tarpania’s Hoeve stopt nu definitief.

11 september 2021

deze zomer hebben we definitief besloten om te stoppen met de Hoeve. Het onderhoud en het werk rondom de Hoeve wordt ons wat teveel. Dit jaar hebben we onze laatste gasten verwelkomt en nu is de kogel door de kerk. We hebben dit vele jaren met plezier gedaan en gaan samen met het bestuur bekijken … lees meer »


Basisschool de Golfslag schenkt mooi bedrag!

29 juni 2020

Vorige week zijn wij verrast met een mooie cheque van de leerlingenraad van de Golfslag te Swifterbant. Zij hebben met Kerst gecollecteerd en ook op school geld verzameld voor onze Stichting Vrienden van de Tarpania Hoeve. We zijn met de kinderen het bedrijf rond gegaan en hen alles laten zien en we hebben hen persoonlijk … lees meer »


Sluiting 2020

27 mei 2020

Dit jaar 2020 is de Tarpania Hoeve gesloten! Wij zijn wat aan het renoveren en denken na over hoe nu verder met de Stichting Vrienden van de Tarpania Hoeve. De Corona kwam ook om de hoek kijken en daar Annet de Lange ook actief werkzaam  is bij de GGD is het momenteel een mooie tijd … lees meer »


Prachtige gift van de Walter Gillijnschool uit Zutphen

3 juni 2019

Namens de kinderen van deze Jenaplan school uit Zutphen hebben we 350,- euro gekregen. Wij waren dit jaar een van de goede doelen van de Vastenweek. Hartelijk bedankt namens de Stichting Vrienden van de Tarpania Hoeve en Ab en Annet de Lange!


Tijdelijke problemen met het contactformulier!

16 mei 2019

mocht u recent ons contactformulier hebben ingevuld en geen antwoord hebben gehad, dan is dit door een storing in onze mailbox gekomen. Graag even een nieuw bericht sturen via tarpania@tiscali.nl Of via ons contactformulier, deze werkt nu wel weer! Groeten Annet de Lange


Veel nieuw leven op onze Hoeve!

Hierbij even een update over de geboortes op onze Hoeve. De teller staat nu op 11 veulens! Allemaal schattig en gezond. We zijn er in ieder geval erg blij mee! De jongste laten we in de weide voor de huisjes lopen, zodat de gezinnen er volop van kunnen genieten.


Prachtige bijdrage van de tafelronde 122 van 15000,- euro

15 december 2018

We bedanken de Taferonde 122 van Harte. Dit was het bericht van hen van facebook! Vanavond hebben we de cheques mogen overhandigen aan Stichting Vrienden van Tarpania’s Hoeve en Stichting Bambihof! Penningmeester Barry Akkerman overhandigde een cheque van EUR 5.000,- aan Stichting Bambihof en een cheque van EUR 15.000,- aan Tarpania’s Hoeve. Geweldig en ontroerend … lees meer »


Prachtige gift via de Stichting Scoren tegen kanker

16 juni 2018

Via het bedrijven voetbaltoernooi afgelopen zaterdag en alle sponsoren hiervan hebben wij een prachtige gift ontvangen van de Stichten scoren tegen kanker. In dit pakket zaten handdoeken, beddengoed, een krijtbord. Alsook verschillende maten overalls mede mogelijk gemaakt door Tritex Emmeloord en Faber beton pompen Creil. En voor beide vakantieverblijven een nieuwe tv mede mogelijk gemaakt … lees meer »


Bezoek van groep 4 van de basisschool de Wingerd!

5 juni 2018

Groep 4 van de basisschool de Wingerd heeft de Tarpania Hoeve uitgekozen als goed doel voor het communieproject.   Corine heeft de klas ontvangen en rondgeleid. Een heel mooi gebaar van de kinderen van de Wingerd om andere kinderen een verblijf te gunnen bij ons op de boerderij. Super bedankt allemaal!


Mooi bedrag ontvangen van BAS tennistoernooi 2e pinksterdag!

21 mei 2018

Gedurende het toernooi heeft onze Tarpania Hoeve centraal gestaan en wij zijn heel blij met de gift van 4500,- euro. Hierdoor kunnen we weer vele gezinnen blij maken met een verblijf op onze Hoeve! Superbedankt alle deelnemers van dit Toernooi! We zijn hier zeer blij mee!