Spring naar de navigatie


Tarpania’s Hoeve

Twee vakantiewoningen, van alle gemakken voorzien, die tegen de schuur zijn gebouwd. Vanuit je slaapkamer kijk je zo in de schuur en zie je veel poezen rondhollen of een muisje vangen. Straks lopen er paarden in de binnenrijbak of hoor je in de stallen de paarden hinneken.

Tarpania’s Hoeve is speciaal voor jou gebouwd. Voor jonge mensen, die ernstig en langdurig ziek zijn door kanker, je ouders ( of verzorgers) en je broertje(s) en/of zusje(s). Om op adem te komen in de schone Flevolandse lucht. Om mee te kijken en te zien wat er allemaal op een stoeterij/boerderij gebeurd.  Waar het hele gezin tot rust kan komen en/of op adem kan komen na/of tijdens een behandeling.

Kom naar de Tarpania’s Hoeve bij Swifterbant om te ontdekken dat je meer kunt dan je dacht.

Narigheid wordt uitdaging
Swifterbant, centraal in ons land, dus goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Omringd door bos en water. Met de familie kan je even kennismaken: Ab en Annet,en de kinderen van Ab, Corine, Edwin en Wilmar. Zij weten wat het is om met een ernstige en langdurige ziekte geconfronteerd te worden, want Corine had leukemie als klein meisje. Gelukkig is alle narigheid allang achter de rug, maar de familie de Lange ziet het als een uitdaging families waarvan een kind kanker heeft,  een zorgeloos verblijf te bieden..

Iedere morgen een vers eitje uit het kippenhok, de paarden, veulens, schapen en de konijnen zien? Er is veel te zien en te beleven op de Tarpania’s Hoeve.

Waar wacht je nog op?

Kom snel een overall passen!

Per 1 januari 2018 heeft het bestuur besloten om een eigen bijdrage te vragen van 100,- euro voor een verblijf op de Hoeve.

Zie ook de pagina Stichting Vrienden van de Tarpania Hoeve! Wij zijn afhankelijk van sponsors en giften en doen verder alles met vrijwilligers en krijgen geen subsidie.