Spring naar de navigatie


Nieuws

Prachtige bijdrage van de tafelronde 122 van 15000,- euro

15 december 2018

We bedanken de Taferonde 122 van Harte. Dit was het bericht van hen van facebook! Vanavond hebben we de cheques mogen overhandigen aan Stichting Vrienden van Tarpania’s Hoeve en Stichting Bambihof! Penningmeester Barry Akkerman overhandigde een cheque van EUR 5.000,- aan Stichting Bambihof en een cheque van EUR 15.000,- aan Tarpania’s Hoeve. Geweldig en ontroerend … lees meer »


Prachtige gift via de Stichting Scoren tegen kanker

16 juni 2018

Via het bedrijven voetbaltoernooi afgelopen zaterdag en alle sponsoren hiervan hebben wij een prachtige gift ontvangen van de Stichten scoren tegen kanker. In dit pakket zaten handdoeken, beddengoed, een krijtbord. Alsook verschillende maten overalls mede mogelijk gemaakt door Tritex Emmeloord en Faber beton pompen Creil. En voor beide vakantieverblijven een nieuwe tv mede mogelijk gemaakt … lees meer »


Bezoek van groep 4 van de basisschool de Wingerd!

5 juni 2018

Groep 4 van de basisschool de Wingerd heeft de Tarpania Hoeve uitgekozen als goed doel voor het communieproject.   Corine heeft de klas ontvangen en rondgeleid. Een heel mooi gebaar van de kinderen van de Wingerd om andere kinderen een verblijf te gunnen bij ons op de boerderij. Super bedankt allemaal!


Mooi bedrag ontvangen van BAS tennistoernooi 2e pinksterdag!

21 mei 2018

Gedurende het toernooi heeft onze Tarpania Hoeve centraal gestaan en wij zijn heel blij met de gift van 4500,- euro. Hierdoor kunnen we weer vele gezinnen blij maken met een verblijf op onze Hoeve! Superbedankt alle deelnemers van dit Toernooi! We zijn hier zeer blij mee!


Klas van de school de Duykeldam heeft een prachtig bedrag gedoneerd!

27 april 2018

Een paar leerlingen van de Duykeldam zijn even op bezoek geweest om deze prachtige donatie te overhandigen aan Corine. Super gedaan allemaal! we zijn er erg blij mee!


Nieuwe schommel van de Golfende Opa’s nu in gebruik

31 maart 2018

Het bestuur van de Vrienden van de Tarpania Hoeve bedankt de golfende Opa’s van harte! Vele zieke kinderen en hun broertjes en zusje zullen hier enorm van genieten! De nieuwe robuuste schommel voldoet aan alle veiligheidseisen en is gemaakt van Robeniahout. Robenia is de duurzaamste Europese houtsoort met een gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar. … lees meer »


Eerste lammeren geboren!

26 januari 2018

Gisteren zijn bij ons vrij onverwacht al 2 lammetjes geboren. De anderen worden pas eind maart verwacht.


Pups geboren begin december bij Dana en Diesel!

12 januari 2018

Dana heeft 8 gezonde pups gekregen 5 reutjes en 3 teefjes. Wie interesse heeft kan contact opnemen via ons contact formulier. We hebben nog 2 teefjes en 2 reutjes te koop. Ze lopen inmiddels lekker brutaal door de stal en zijn nergens bang van. Allemaal krijgen ze een stamboekpapier en ze worden gechipt door de … lees meer »


Schenking Golfers!

10 december 2017

GOLFERS DONEREN € 6300 AAN HET GOEDE DOEL Wij zijn zeer verheugd met deze schenking van de golfers!


Dank aan de Odd Fellows Dronten!

5 december 2017

De Odd Fellows Dronten hebben ons blij gemaakt met een bedrag van 1000,- euro. dit willen wij besteden aan een nieuwe droger en herstel van onze Mammoet skelters. Dit bedrag hebben zij bijeen gebracht via de “gebruikte boekenwinkel”te Dronten Zie ook www.oddfellows-dronten.nl